UTC	CONFERENCE DAY 1 OPENS							
8:30								
8:45			Masterclass by Hult Ashridge: Coaching with the Body in Mind	Masterclass by AoEC: Honouring the emotions of climate change	Masterclass by CoachHub: How does (organizational) context impact coaching success?			
9:00	-							
9:15	-							
9:30	Booths	s Open						
9:45								
10:00								
10:15								
10:30								
10:45	10: 30 - 10.50 Conference opens - Riza Kadilar							
11:00								
11:15	KEYNOTE Andrew Tarvin							
11:30	Find Your Funny: Unlocking Your Sense of Humor for Serious Work							
11:45	10:50 - 12:00							
12:00	NETWORKING SESSIONS - 25 MINUTES 12:00 - 12:25			BOOTHS OPEN FOR PRESENTATIONS/1:1 MEETINGS 25 MINUTES				
12:15								
	General	Coaching	Mentoring	Group/ Team Coaching	Supervision			
12:30	KERSTIN POTTER & CAROL WHITAKER							
12:55	Harmony? – Is the Pandemic	KERSTIN HERNLER On Harmonism - How a Modern Ideology is a Coaching-Killer	PATRICE GORDON Mentoring: Removing barriers and building belonging in the workplace	JEAN FRANCOIS THIRIET & ELISABETH FALCON Creating a container for harmony	AMARANATHO ROBEY The Harmony of silence - What happens when nothing happens			
13:00	creating more divisions within organisations and employees? How is this affecting your coaching,							
13:15	mentoring, and/or supervision conversations?							
13:30	N	ETWORKING SESSIONS - 25 MINUTE	s	POSTUR ORFILE FOR PRESENT				
13:45		13:35 - 14:00		BOOTHS OPEN FOR PRESENTATIONS/1:1 MEETINGS 25 MINUTES				
	General	Coaching	Mentoring	Group/ Team Coaching	Supervision			
14:00		MICHELLE DEGROOT & LILY SETO Uplifting an Indigenous Practice: Creating Space for Storytelling in Coaching						
14:15	ANA SOFIA COSTA QUINTAS & ANA PINTO COELHO		ALEXANDRA ZOGRAFOU & LAURA MCDERMOTT Mentorship in Higher Education: Designing Meaningful Programs	LAURA DUNN	DR CLARE BECKETT-MCINROY & SAMEERA ALI BABA			
14:30	An archetypal journey to awaken the leader within. Helping leaders transition to a new world of work			Coaching multicultural teams	Creative Reflective Practice			
14:45	anishion to a new world of work							
15:00		MASTERCLASS BY GOLDVARCONSULTING		Masterclass by AoEC: Questioning why supervision skills are a necessity for the greater good				
15:15	BOOTHS OPEN FOR							
15:30	PRESENTATIONS/ 1:1 MEETINGS 60 MINUTES 15:10 - 16:10							
15:45	13.10 - 16:10							
16:00								
16:15	CONFERENCE DAY 1 CLOSES							

UTC	CONFERENCE DAY 2 OPENS						
6:45	CONFERENCE DAY 2 OPENS						
7:00							
7:15							
7:30	BOOTHS OPEN 06:55 - 07:55			Masterclass by AoEC: Why a harmonious team is not likely to be an effective team - a systems perspective on team dynamics			
7:45							
8:00							
8:15	_		Alessandro Pegoraro				
8:30	EMCC Asia Pacific - Embracing Diver	& Vineeta Yadav rsity and Championing Harmony in a anel Discussion	Ivan Yong & guests Democratising Coaching: Social Responsibility Initiatives.	A field research on the reflective practice in the italian coaching & mentoring market	Mick Lavin & Rixt Kuiper Exploring Non-Western Approaches to Coaching		
8:45	-						
9:00							
9:00	NETWORKING SESSIONS - 25 MINUTES 09:05 - 09:30			BOOTHS OPEN FOR PRESENTATIONS/1:1 MEETINGS 25 MINUTES			
9:15	Comment	Casabina	Mantanina	Craye Town Coophine	Supervision		
9:30	General	Coaching	Mentoring	Group/ Team Coaching	Supervision		
9:30	PAUL CRICK	VLADIMIR STERLE Coaching through gamification	HIEU PHUNG Mentorship in the Metaverse: a Case Study with RMIT Career Mentoring Asia	ADDA VAN ZANDEN Overcoming Genderbias	SIOBHAN CAHALAN & FREDERIQUE DESCHAMPS Shoemakers well shod? HOW COACHING SUPERVISION SUPPORTS COACH MATURITY. Expounding the Virtues of a Coach		
	What New Lessons Music & Martial Arts Can Teach Us About Being						
10:00	United In Harmony				Maturity Framework in Service of International Coaching Stakeholders		
10:15					Stakenoluers		
10:30	NETWORKING SESSIONS - 25 MINUTES 10:40 - 11:05			BOOTHS OPEN FOR PRESENTATIONS/1:1 MEETINGS 25 MINUTES			
10:45							
11:00	_		VEVNOTE:				
11:15	KEYNOTE: #togetherwerise as FEMININE leaders, burnout HEROES, coaches UNITING in harmony Lucia Kleštincová						
11:30							
11:45			11:10 - 12:10				
12:00							
12:15	N	ETWORKING SESSIONS - 25 MINUTE 12:15 - 12:40	es .	BOOTHS OPEN FOR PRESENTATIONS/1:1 MEETINGS 25 MINUTES			
12:30							
40.45	General	Coaching	Coaching	Group/ Team Coaching	Supervision		
12:45	MARIA DIQUET	KEVIN COWLEY		ANA PAUL A NA CIE	SUE PARKER		
13:00	MARIA BIQUET Results of Survey on Ethical	An examination of cultural self- reflexivity experiences of coaches and their effect on the coach/client relationship	JONATHAN PASSMORE The Evolution of Coaching	ANA PAULA NACIF Coaching for social impact: empowering communities	Envision Supervision' Working with Reluctant Supervisees in a Cross- cultural Context		
13:15	Dilemmas in Coaching						
13:30							
	N	ETWORKING SESSIONS - 25 MINUTE 13:50 - 14:15	S		SENTATIONS/1:1 MEETINGS NUTES		
14:00			Coaching	Coaching Group/ Team Coaching			
14:15	General	Coaching	Coaching	Group/ ream coaching	Supervision		
14:45	ALISON MITCHELL & CLAUDIA BORDOGNA	MICHAEL OMER & AMANDA PAGE	KIRSTEN M. POULSON	SAMEERA BABA			
15:00	Research in harmony with practice	Drawing inspiration from the Arts in	Mentoring for social cohesion in the	Fostering the power of online team	DAMIAN GOLDVARG Foresight for Coaching Supervisors		
15:15	or practice in harmony with research?	how we coach	hybrid workplace	coaching using technology			
15:30							
15:45							
16:00	BOOTHS OPEN FOR PRESI	ENTATIONS/1:1 MEETINGS	Masterclass by CoachHub: Digital Coaching as a lever for change in				
16:00		- 16:25					
	-						
16:30		CONFERENCE DAY 2 CLOSES					
16:45	CONFERENCE DAT 2 CLUSES						

UTC	CONFERENCE DAY 3 OPENS							
6:45								
7:00								
7:15	_	DOOTHO ODEN	Masterclass by CoacHub: How to leverage learning content between coaching sessions to accelerate behavioral change?					
7:30		BOOTHS OPEN 06:55 - 07:55						
7:45								
	General	Coaching	Mentoring	Group/ Team Coaching	Supervision			
8:00		Transformational Presence: Ho	FISHER YU & SUNSHINE ZOU How does formal corporate mentoring work in China?	RAJESH MISCA Coaching the Commoner - United Colours of Workforce	ANNE BERTHELINE Embodied Supervision			
8:15	MICHAEL TIMPSON UNDIVIDED WHOLENESS:							
8:30	Reflections on how to reconnect with deeper flowing, creative, conscious action in work and life.							
8:45								
9:00	N	ETWORKING SESSIONS - 25 MINUTE	BOOTHS OPEN FOR PRESENTATIONS/1:1 MEETINGS					
9:15	09:05 - 09:30			25 MINUTES				
	General	Coaching	Mentoring	Group/ Team Coaching	Supervision			
9:30		KIRSTEN DIEROLF Narrative Coaching Ideas for Conflict Resolution and Evoking Lasting Harmony	JACEK BELDOWSKI Building Awareness of EMCC standards for the Mentoring Programs	SARI VAN POELJE Transformative Team Coaching with Transactional Analysis	FELICIA LAUW & KEN GIGLIO Supervision – Mystery, Myth and Reality			
9:45	MATTHEW RADLEY & HILARY FARRINGTON Investing in the future DEI of our profession							
10:00								
10:15								
10:30	N	ETWORKING SESSIONS - 25 MINUTE 10:40 - 11:05	s	BOOTHS OPEN FOR PRESENTATIONS/1:1 MEETINGS 25 MINUTES				
10:45		10.40 - 11.05						
11:00		KEYNOTE						
11:15								
11:30	Stan Peake Future Proof: the coaching skills you'll need beyond 2023 11:10 - 12:10							
11:45								
12:00								
12:15	Conference close - Riza Kadilar							
12:30								
	CONFERENCE DAY 3 CLOSES							