Day 1		booth	Live session title	Link to join the live session
08h30 UTC to 10h30 UTC		Damian	Live session meeting room with Damian	Come along to chat with Damian and Gerardo in our
	2 Hours	Goldvarg	Goldvarg & Gerardo Silbert	<u>Virtual Booth meeting room</u>
12h00 UTC to 12h30 UTC	30 minutes	Gerardo Silbert	Live session meeting room with Damian Goldvarg & Gerardo Silbert	Come along to chat with Damian and Gerardo in our Virtual Booth meeting room
13h35 UTC to 14h05 UTC	30 minutes	Damian and Gerardo	Live session meeting room with Damian Goldvarg & Gerardo Silbert	Come along to chat with Damian and Gerardo in our Virtual Booth meeting room
15h10 UTC to 16h10 UTC	1 hour	Damian Goldvarg	Team Coaching: In this session we will discuss the differences between individual, group, and team coaching Supervision and explore competencies required to successfully supervise team coaches. We will also present a case to discuss in small groups.	
Day 2				
06h55 UTC to 07h55 UTC	1 hour	Damian and Gerardo	EMCC Coaching Supervision Competencies. In this session Damian Goldvarg will explain the EMCC Coaching Supervision Competencies Model and faciliate an exercise with participants	EMCC Coaching Supervision Competencies LIVE SESSION
09h05 UTC to 09h35 UTC	30 minutes	Damian and Gerardo	Live session meeting room with Damian Goldvarg & Gerardo Silbert	Come along to chat with Damian and Gerardo in our Virtual Booth meeting room
10h40 UTC to 11h10 UTC	30 minutes	Damian and Gerardo	Live session meeting room with Damian Goldvarg & Gerardo Silbert	Come along to chat with Damian and Gerardo in our Virtual Booth meeting room

	I	1		
12h15 UTC to 12h45 UTC	30 minutes	Damian and	Live session meeting room with Damian Goldvarg & Gerardo Silbert	Come along to chat with Damian and Gerardo in our Virtual Booth meeting room
13h50 UTC to 14h20 UTC	30 minutes		John Varg & Gerardo Silbert	VII LUGI DOCLI III CELIII GIOOIII
131130 010 to 141120 010		Geraruo		
14.30 to 15 .15	Speaker session in conference program		Conference Workshop: Foresight and Supervision	Please click on the LIVE event program to access this session
15h25 UTC to 16h25 UTC	1 hour	Damian and Gerardo	Workshop: Foresight and Superivion: questions and answers session. In this session Damian will answer questions participants may have after attending his session at the conferece on Foresight and Supervision.	Workshop: Foresight and Supervision - question and answer session
Day 3				
06h55 UTC to 07h55 UTC	1 hour	Damian Goldvarg & Lily Seto	Group Supervision: In this session Lily Seto, ESIA and Damian Goldvarg; ESIA will explore differences between individual, team, and group supervision. They will also introduce the Group Supervision Certification they faciliate and it starting at the end of June.	Group Supervision with Damian Goldvarg and Lily Seto - Live Session
09h05 UTC to 09h35 UTC	30 minutes	Damian and Gerardo	Live session meeting room with Damian Goldvarg & Gerardo Silbert	Come along to chat with Damian and Gerardo in our Virtual Booth meeting room
10h40 UTC to 11h10 UTC		Damian and	Live session meeting room with Damian Goldvarg & Gerardo Silbert	Come along to chat with Damian and Gerardo in our Virtual Booth meeting room